Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Gerelateerde sprekers

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Sprekersprofiel

Gaal van Annemarie

Annemarie van Gaal

Een bevlogen verhaal over succesvol ondernemerschap.
categorie(ën):
Celebrity Speakers, Ondernemen & Management
Inzetbaarheid:
Dagvoorzitterschap, Discussieleider, Interview, Lezing, Panel- of debatdeelname, Presentatorschap
taal:

Biografie

Boek Annemarie van Gaal als spreker of dagvoorzitter bij Assemblee Sprekersbureau.

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder in binnen- en buitenland en schrijft wekelijkse columns in het Financieel Dagblad. Annemarie van Gaal verhuisde op haar 27e naar Rusland en startte een eigen uitgeverij ‘Independent Media’ welke binnen vijf jaar uitgroeide tot een van de grootste uitgeverijen van Rusland. 

De televisiekijker kent Annemarie als dragon in het KRO programma ‘Dragon’s Den’ waarin beginnende ondernemers de mogelijkheid krijgen hun zakelijke droom waar te maken door aan een jury hun plan uiteen te zetten. Ook is zij te zien in het NCRV programma ‘Ten Einde Raad’ waarin zij mensen helpt die in de ambtelijke molen zijn vastgelopen en als financieel deskundige in het RTL-programma ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’. 

Tijdens haar optredens in het land boeit Annemarie haar publiek als geen ander als ze vertelt hoe overleven in Rusland leidde tot een enorm succes en hoe je kansen pakt in schijnbaar uitzichtloze situaties. Ze levert verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken en is zeer inzichtgevend en buitengewoon inspirerend.Onderwerpen

Twee voorbeelden van lezingen die Annemarie van Gaal geeft  zijn 'Je geldzaken op orde krijgen' en 'Skate naar waar de puck heen gaat'.

1. 'Je geldzaken op orde krijgen'
Vooral voor consumenten. Annemarie legt uit welke verschillende geldtypes er zijn en geeft duidelijk uitvoerbare tips. Met anekdotes geeft ze antwoord op uw vragen. Haar motto is ''Je moet niet vóór je vermogen werken maar aan je vermogen''. 

2. 'Skate naar waar de puck heen gaat'
De wereld verandert en de bestaande bedrijven met hun vastgeroeste businessmodellen en verdienmodellen gaan het niet meer redden. Aan de hand van veel voorbeelden uit Annemarie's eigen ondernemingen en van andere ondernemers laat zij zien HOE de wereld verandert en hoe ondernemers daarop kunnen anticiperen en de winst pakken.


Literatuur

Afbeeldingen

offerte aanvragen

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: