Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Multimedia

Gerelateerde sprekers

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Sprekersprofiel

Denoyelle Dirk

Dirk Denoyelle

“Klantgerichte humor op niveau voor het Europese bedrijfsleven”. Dirk Denoyelle moet zowat de meest veelzijdige cabaretier van Europa zijn. Hij is een begenadigd stemmenimitator en zanger. En vooral: hij is bijzonder grappig. Verder is hij één van de 11 LEGO Certified Professionals in de wereld.
categorie(ën):
Celebrity Speakers, Dagvoorzitters, Innovatie, Trends & Creativiteit, Leiderschap & Motivatie, Ondernemen & Management, Politiek & Beleid, Unieke verhalen & Intermezzo
Inzetbaarheid:
Dagvoorzitterschap, Lezing, Stand-up comedy, Workshop
taal:
Lego Rockstar Entrepreneur

Biografie

Boek Dirk Denoyelle als spreker bij Assemblee Sprekersbureau.

Dirk Denoyelle moet zowat de meest veelzijdige cabaretier van Europa zijn. Van opleiding is hij ingenieur in de elektronica. Hij is een begenadigd stemmenimitator en zanger. En vooral: hij is bijzonder grappig. 

Denoyelle begon zijn carrière als cabaretier in 1991 in Vlaanderen. Sedert 2001 is Denoyelle zich gaan toeleggen op optredens voor het bedrijfsleven. Zijn passie voor vreemde talen kwam hem daarbij goed van pas. Denoyelle spreekt Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Deens, en liefhebbert in nog een paar andere talen. Dat, én zijn snelle aanpassingsvermogen, maakt hem een ideale gast op internationale evenementen en seminaries. Denoyelle luistert naar een spreker, en levert onmiddellijk na diens voordracht al meteen ludieke commentaar op wat net gezegd is. En dat doet ie na elke spreker. De gevolgen laten zich raden: wat een saaie meeting dreigde te worden, blijft boeiend en ontspannend. En omdat Denoyelle er zorg voor draagt dat ie ineens ook de boodschap van de sprekers mee uitdraagt, blijft die boodschap ook beter bij het publiek hangen. 

Daarnaast maakt Dirk ook shows op maat, ideaal voor tijdens een galadiner of een award-uitreiking. Daarbij laat hij zich vaak bijstaan door Kris De Jean, een uitzonderlijk pianist begenadigd met een groot komisch talent. 

Begin 2009 kreeg Dirk - voor zijn tweede beroep - van LEGO de ultieme erkenning: Dirk Denoyelle is nu één van de 11 (!) LEGO Certified Professionals in de wereld. Naast zijn podiumwerk bouwt hij LEGO kunstwerken op bestelling, met een sterke focus op portretwerk in 2D en 3D. Dirk heeft LEGO bouwwerken gemaakt in onder meer China, Abu Dhabi, Koeweit, de Verenigde Staten en vele landen in Europa. (foto’s: http://www.amazings.eu)Onderwerpen

  • Komische intermezzo op maat;
  • The man from Europe: Dirk doet zich voor als Europarlementariër en geeft op die manier zijn visie op uw organisatie;
  • The planet of Leadership: humoristische, maar tevens inhoudelijke, lezing over leiderschap;
  • Bouw aan je dromen: lezing over hoe je je doel kan bereiken, gebaseerd op Dirks steile klim van eenvoudige hobbyist naar de absolute top: LEGO Certified Professional (vanaf oktober 2010)

Literatuur

Afbeeldingen

MauriceGwenDenoyelle
offerte aanvragen

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: