Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Multimedia

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Sprekersprofiel

Brian Farley

Brian Farley

Voormalig bondscoach van het Nederlandse honkbal team (Wereld Kampioen in 2011) en inspirerende motivator toegewijd om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Hij is uitgeroepen tot Coach van het Jaar 2011.
categorie(ën):
Leiderschap & Motivatie, Ondernemen & Management, Sportsprekers
Inzetbaarheid:
Clinic, Lezing, Workshop
taal:
Farley leads to victory
The 3 A's: Attitude, Adversity, Adapt

Biografie

Boek Brian Farley als spreker bij Assemblee Sprekersbureau.

Brian Farley is een in Amerika geboren honkbalcoach en voormalig honkballer, sinds 1985 woonachtig in Nederland.

Farley heeft het Nationale team sinds 2000 gecoacht in verschillende disciplines van honkbal. Hij was bondscoach tijdens de Olympische Spelen in zowel Sydney als Beijing. In 2011 werd Farley als bondscoach Wereldkampioen honkbal met het Nederlandse nationale team. Dit was tevens de eerste keer in de geschiedenis dat een Europees team deze felbegeerde titel behaalde. Hiervoor werd Brian Farley benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau en werd verkozen tot Coach van het Jaar 2011-2012 tijdens het Nationale Sportgala.

Brian weet hij heel goed de link te leggen met het bedrijfsleven door zijn jarenlange ervaring bij Diageo (dé alcoholische tegenhanger van Coca-Cola) en door het coachen van het toch multiculturele Nationale honkbalteam, weet hij hoger management maar ook andere lagen uit de organisaties aan te spreken.

Farley is bekend als een zeer gepassioneerde spreker en toegewijd in het boeken van resultaten. Hij is een internationale spreker en gaat tot de kern van wat mensen en teams succesvol maakt.

Naast lezingen, geeft Brian ook workshops:

Building Team Values and Beliefs
De workshop wordt iedere keer op maat gemaakt, afgestemd op de waarden en overtuigingen van de deelnemers zelf. Dit is van belang om een (culturele) verandering binnen de groep te realiseren om het team te versterken.
Dit wordt het beste bewerkstelligd wanneer de deelnemers een bewust onderdeel worden van deze verandering in plaats van dat de verandering enkel aan wordt medegedeeld.
Door deelname aan de workshop worden de deelnemers actief betrokken bij het veranderproces. Hierdoor voelen ze zich meer verbonden met het proces en zijn ze dus er een wezenlijk onderdeel van.
Deze bewuste participatie in het proces zorgt ervoor dat de deelnemer op zijn beurt helpt om de verandering sneller door te voeren en dat het ook op langer termijn standhoudt. 

Presteren onder druk
De vaardigheid “kalm blijven en controle houden wanneer je onder druk staat” kunt u ontwikkelen. Zoals u wellicht kunt voorstellen is het een vaardigheid waar veel bedrijven belang aan hechten en waarderen.
Het in staat zijn om ''in het moment te blijven'' scheidt de personen die onder druk presteren van degene die ten onder gaan. In deze workshop worden stressvolle momenten gesimuleerd. De deelnemers worden geobserveerd hoe zij handelen onder hoge druk. Hierna leren de deelnemers de technieken en routines die gebruikt worden door topsporters over de hele wereld wanneer deze stressvolle situaties zich voordoen en zij hun gedachten en emoties te baas moeten zijn. Aan het einde van deze workshop weten de deelnemers precies hoe ze deze vaardigheid het beste kunnen gebruiken ongeacht de omstandigheden waarin ze verkeren.   


Onderwerpen

Zijn optredens gaan over de volgende onderwerpen:

  • Winnen
  • Teamwork
  • Presteren onder druk (ook als Workshop)
  • Building Team Values and Beliefs (ook als Workshop)
  • Werken in een Multi culturele omgeving

Literatuur

Afbeeldingen

offerte aanvragen

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: