Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Multimedia

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Sprekersprofiel

Palmaerts Tom

Tom Palmaerts

Trendwatcher van het jaar 2013. Tom inspireert en brengt mensen en ideeën in beweging.
categorie(ën):
Duurzaamheid, Klimaat & Milieu, Innovatie, Trends & Creativiteit, Leiderschap & Motivatie, Mens & Maatschappij, Ondernemen & Management
Inzetbaarheid:
Column, Interview, Lezing, Panel- of debatdeelname, Workshop
taal:
Innovate or become extinct

Biografie

Trendwatcher Tom Palmaerts is partner bij Trendwolves, een Europees trend bureau met de focus op jongeren. Hij leidt het trend team dat onderzoek voert naar de volgende vijf tot tien jaar, met een wereldwijd netwerk van jong en talentvolle trendsetters. 

Tom is een internationaal (Europa, VS, Azië...) veel gevraagd keynote spreker en trend consultant, met als grote klanten: Clariant, Callebaut, Palm, Hello Bank, HP, Microsoft, PwC, Universal Music. In 2008 kreeg hij de award  ‘jongeren trendwatcher van het jaar’ van het trendwatch platform Second Sight, voor zijn drive, originaliteit en passie. Eind 2013 verkreeg hij de award van trendwatcher of the year. 

Sinds 2012 geeft Tom ‘Scenario thinking’ en ‘trendwatching’ aan de Hogeschool Gent en sinds 2014 maakt hij tevens deel uit van het Pantone View Color netwerk. 

Tom heeft een breed beeld op de veranderende samenleving, waarin jongeren een centrale rol spelen. Hij laat de veranderingen zien en inspireert met toekomst mogelijkheden, maar vooral daagt hij uit om mee de toekomst te maken. 


Onderwerpen

Trends influencing the next 5 - 10 years
Wat zijn de sociaal culturele trends die we merken bij jonge ontwerpers, designers, starters, en wat wil dit zeggen voor de volgende vijf tot tien jaar?

De invloed van trends op je markt
Mogelijkheden: reizen, retail, HR, werken, hospitality, eten en drinken, home, design, mode, technologie, financiën en entertainment.

Generatie Z
Een lezing over het verschil tussen generaties en de impact op werk en privé situaties.

Dreamotion
Een verhaal over de noodzaak van rust in een snelle samenleving.

Raw
Een survival guide voor de toekomst. Hoe we allen iets meer tegen pijn moeten kunnen, en hoe dit zich vertaald naar design, mode, opvoeding en onderwijs.Referenties

Literatuur

Afbeeldingen

Palmaerts TomPalmaerts Tom
offerte aanvragen

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: