Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Hulp bij zoeken

U zoekt een spreker voor:

meer mogelijkheden

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons
Filter resultaten

Filter resultaten

Zoekresultaat

lezing.

624 spreker(s) gevonden

Dirk  Denoyelle

Dirk Denoyelle

“Klantgerichte humor op niveau voor het Europese bedrijfsleven”. Dirk Denoyelle moet zowat de meest veelzijdige cabaretier van Europa zijn. Hij is een begenadigd stemmenimitator en zanger. En vooral: hij is bijzonder grappig. Verder is hij één van de 11 LEGO Certified Professionals in de wereld.
Johan Fretz

Johan Fretz

Nieuwe generatie cabaretier, Johan Fretz is een unieke podiumpersoonlijkheid en een geboren verhalenverteller. Hij heeft het vermogen zijn publiek niet alleen te prikkelen in de geest, maar ook te raken in het hart. Hij schudt op, inspireert, overrompelt en verwart: "is hij nu cabaretier, schrijver of wordt hij echt de minister-president van Nederland in 2025?"
Marie-Thérèse  ter Haar

Marie-Thérèse ter Haar

Haar interesse voor de internationale politiek beschrijft zij in columns en haar boeken 'Ruslands Erfdeel' en 'Rusland in de 21e eeuw' hadden vele goede recensies.
Jaap de Hoop Scheffer

Jaap de Hoop Scheffer

Voormalig secretaris-generaal van de NAVO, oud-minister van Buitenlandse Zaken en thans Hoogleraar internationale politiek en diplomatieke praktijk aan de Universiteit Leiden. “Investeren in meer evenwichtige internationale verhoudingen”
Prof. dr. Alexander Rinnooy Kan

Prof. dr. Alexander Rinnooy Kan

Lid van de Eerste Kamer, voormalig voorzitter van de Sociaal Economische Raad (SER) en oud-voorzitter VNO-NCW. Hij is in 2007, 2008 en 2009 uitgeroepen tot de meest invloedrijke man van Nederland.

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: