Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Code of Ethics

Assemblee Sprekersbureau is als enig Nederlands sprekersbureau aangesloten bij IASB. Deze wereldwijde branchevereniging waarborgt de professionaliteit van de bureaus en tilt ze naar een hoger niveau. Een sprekersbureau moet dan ook aan de ‘code of ethics’ voldoen voordat het lid mag worden.

Artikel 1. Het IASB-lid dient alle overeenkomsten na te leven.
Artikel 2. Het IASB-lid dient accuraat en op de juiste wijze zijn relatie met de sprekers te vertegenwoordigen.
Artikel 3. Het IASB-lid dient effectief en waarheidsgetrouw te communiceren met klanten, sprekers en andere sprekersbureaus.
Artikel 4. Het IASB-lid dient een persoon (spreker) te vertegenwoordigen in overeenstemming met zijn/haar wensen, de wensen van zijn/haar aangewezen vertegenwoordiger of zoals wederzijds overeengekomen via een overeenkomst.
Artikel 5. Het IASB-lid dient geen namen van personen of entiteiten te gebruiken op een wijze die kan misleiden of misleidend kan zijn.

Het handhaven van marktvertrouwen en professionalisme, eerlijkheid, vaardigheid en integriteit van de conferentiebureaubranche is van belang voor het succes van de International Association of Speakers Bureaus. Het merendeel van de sprekersbureaus, de conferentiebranche, de IASB en zijn leden hebben, als voorwaarde voor het lidmaatschap, deze code of ethics aangenomen. Elk lid onderschrijft deze code als voorwaarde voor het lidmaatschap en onderschrijft hem opnieuw wanneer het zijn lidmaatschap vernieuwt.

Schending van deze code dient te worden behandeld in overeenstemming met de statuten, het beleid en de procedures van de International Association of Speakers Bureaus. Disciplinaire maatregelen dienen te worden ingesteld door de IASB in overeenstemming met de door de IASB ingestelde statuten, regels en bepalingen. Een disciplinaire maatregel zal onherroepelijk en bindend zijn voor het IASB-lid of de IASB-leden, zonder mogelijk beroep op de Organisatie, de Bestuurders en de stafleden.

Dit erkennende, dienen het Bestuur en de leden van de International Association of Speakers Bureaus deze code en de bijbehorende processen met enige regelmaat te heroverwegen en te herzien. Veranderingen zullen worden aangebracht in overeenstemming met de processen en procedures zoals beschreven in deze statuten.

Met betrekking tot de inbehandelingneming door de International Association of Speakers Bureaus van mijn aanvraag zal ik de IASB, zijn Bestuurders, Directeuren, werknemers, tussenpersonen en anderen die namens de IASB handelen, niet verantwoordelijk houden, vrijwaren en ontheffen van iedere aansprakelijkheid die resulteert uit de aanvaarding of afwijzing van deze aanvraag en de opschorting of beëindiging van het lidmaatschap om welke reden dan ook.

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: