Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Dit zijn wij - sinds 1985

Assemblee Sprekersbureau is de bron van de beste sprekers, moderators en dagvoorzitters. De eerste ervaringen van oprichter Leo van der Kant met sprekersbemiddeling dateren al uit 1971. De uitdaging zocht hij in het overhalen van moeilijk te benaderen (wereld)burgers. Een hobby waar hij uiteindelijk zijn beroep van maakte: in 1985 richtte hij het eerste sprekersbureau van West-Europa op. Zijn energieke bevlogenheid zorgde dat zijn zoon Maurice van der Kant het bedrijf in 2003 kwam versterken en directeur werd in 2012. Alle medewerkers van Assemblee delen hun passie voor het vak.

Uitgebreid netwerk

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend sprekersbureau. Ons zeer divers netwerk telt meer dan 4.700 sprekers van formaat. Daarvan zijn er zo’n 170 exclusief aan ons bureau verbonden. We vinden het belangrijk om een goede band met hen op te bouwen. We willen weten wie ze zijn en wat hen inspireert. Dankzij onze betrokkenheid kunnen we sprekers en opdrachtgevers verbinden.

Onze kracht

Wij staan voor duurzaam contact. Daarom bouwen we aan een klantenrelatie die stand houdt in de toekomst. Dat begint met een eerlijk en gedegen advies over de meest geschikte spreker. Dankzij ons ruime netwerk kunnen wij in principe iedereen bemiddelen. Hierbij letten wij vooral op kwaliteit en inhoud, want goed kunnen spreken is een kunst. Bovendien maken wij heldere en transparante afspraken met onze sprekers. Voor onze opdrachtgevers leidt dat tot de meest gunstige fee.

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: