Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Oudste kleinzonen van Stalin, Roosevelt en Churchill, Yalta & Beyond (1945-2005)

Yalta & Beyond
Zestig jaar geleden werd in Jalta (Oekraïne) een groot deel van de toekomst van Europa bepaald door de toenmalige wereldleiders Stalin, Roosevelt en Churchill. Deze conferentie tijdens de oorlog in Europa besprak de situatie die zou ontstaan na afloop van deze oorlog.

Op 1 oktober 2005 werd weer geschiedenis geschreven. Tijdens de opening van The Maastricht Graduate School of Governance zaten voor de eerste keer sinds die tijd dezelfde families weer aan tafel. Naar een idee van Assemblee Sprekersbureau schoven de oudste kleinzonen van Stalin, Roosevelt en Churchill aan. Aan de hand van een interview door de legendarische BBC-presentator Tim Sebastian lichtten zij het beleid van hun grootvaders toe. Europese leiders en studenten gingen onder leiding van Prof. dr. Cees Hamelink met het drietal in discussie over het gedachtegoed van de historische bijeenkomst in februari 1945 en de toekomst van Europa op gebieden als democratie, veiligheid en multiculturele samenwerking.

Klik hier om terug te gaan naar Assemblee Sprekerspodium.

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: