ben-van-der-burg-bnr-1.jpg

Ben van der Burg

De Menselijke Mogelijkheden op Digitaal en Sportief gebied.

Categorie
Business & Management, Sport,
Type
Leidinggevende & Ondernemer, Sporter & Sportcoach, Visionair & Innovator, TV-, Radio presentator & Journalist,
Inzetbaarheid
Keynote spreker, Dagvoorzitter/ Presentator, Debat
Talen
EN NL
Afkomstig van
Nederland

Biografie

Ben van der Burg was in zijn jonge jaren professional schaatser. Hij werd ooit tweede op het wereldkampioenschap van 1990, achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp.
 

Na een blessure ging hij Nederlandse Taal- en Letterkunde studeren. Hij begon ook radio- en tvprogramma’s te maken en columns te schrijven. 

 

Vanaf 2000 werkte hij voor Vodafone in Nederland en Japan onder andere als Content Manager. Ondertussen deed hij zijn MBA op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. 

 

Vanaf 2006 was Van der Burg werkzaam voor WebAds Interactive als Product Director. Hij hield zich bezig met de manier waarop uitgevers de waarde van hun producties kunnen kapitaliseren.

 

Vanaf maart 2010 werkt hij bij Triple IT als Commercieel Directeur. Triple IT is marktleider in mobiele streaming services en levert producten en diensten voor alle relevante platformen, waaronder internet, mobiel en IPTV. 

 

Daarnaast is hij mede eigenaar van de startup Repudo en hij schuift regelmatig aan bij BNR nieuwsradio.

 

Ben van de Burg probeert zijn hele leven al het onmogelijke mogelijk te maken.  Dat begon met het neerzetten van onmogelijke schaatstijden. Dat doet hij nu door de wereld kennis te laten nemen van ogenschijnlijk onmogelijke digitale innovaties.

Inzetbaarheid

Keynote spreker
Dagvoorzitter/ Presentator
Debat

Spreker